PE LARG. UNIUNEA MEDIATORILOR BANCARI LA MUNCHEN – GERMANIA

Vedere panoramica a Castelului Nymphenburg

In data de 17 03.2010, Dl.Tudor Tatu Presedintele Uniunii Mediatorilor Bancari din Romania si Dl. Marian Berar Vecepresedinte si Director relatii externe, la invitatia EUCON – Institutul pentru Managementul Conflictelor cu sediul in Munchen – Germania, au participat la seminarul cu tema ,,Medierea in domeniul afacerilor”, condus de catre  Dr. Reiner Ponschab, avocat, mediator şi presedinte al consiliului de administraţie al EUCON.

La lucrarile seminarului au participat mediatori, membri EUCON, Judecatori din Districtul Bavaria, reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie din Munchen,profesori universitari, manageri ai diferitelor corporatii, reprezentanti ai politiei locale Bavareze etc.

Seminarul a avut loc in una din salile de conferinte din incinta Castelul Nymphenburg aflat in suburbia Munchen, Schlosswirtschaft Schwaige.

La finele seminarului, delegatia Uniunii mediatorilor Bancari, a participat la un dineu organizat de catre EUCON , la restaurantul Nymphenburg, aflat in incinta Castelul Nymphenburg.

In cursul zilei de 18.03.2010, delegatia Uniunii Mediatorilor Bancari a avut doua intalniri de lucru cu conducerea EUCON, la sediul institutului din Schackstraße 1
Munchen.

La intalnirea de lucru, din partea EUCON au participat  Dr. Reiner Ponschab, presedinte al consiliului de administraţie, Alexandra Webber mediator si Director al Camerei de Comert si Industrie si Anne Bercher, manager principal al Centrului de Negociere si Mediere – Munchen.

Cu ocazia intalnirilor de lucru au fost puse bazele unui schimb reciproc de experienta si organizarii in comun a diverse actiuni de informare, pregatire si perfectionare a mediatorilor din Romania si Germania.

Urmatoarea runda de intalniri, dintre reprezentantii celor doua entitati, va avea loc la Bucuresti in cursul lunii mai 2010, ocazie cu care, vor fi stabilite detaliile organizirarii unei conferinte in Romania.

Conducerea UMB, considera specializarea si perfectionarea continua a  mediatorilor ca, fiind un proces inceput si ireversibil.

Pe langa aspectele sus mentionate,  Uniunea Mediatorilor Bancari, in intervalul 15 – 20.03.2010, a primit si repartizat in lucru, un numar de 12 medieri bancare la nivel national si a stabilit pentru saptamana ce urmeaza, incheierea si semnarea unui protocol de colaborare cu o a doua, dintre Asociatiile pentru Protectia Consumatorilor ce activeaza la nivelul unui judet din estul tarii.

Promovarea intereselor uniunii si a membrilor sai, reprezinta pentru conducerea Uniunii Mediatorilor Bancari obiectivul numarul unu.

Usa UMB, este deschisa oricarui mediator autorizat care, se obliga sa respecte statutul si politica uniunii.

intervision170310teilnahmebesttigungtudor2.pdf

intervision170310teilnahmebesttigungberar1.pdf

tatu munchenimg0004.jpg

img0018.jpgimg0022.jpg

DETALII DESPRE ACTIVITATEA UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI AICI!

 • Pentru a citi procedura de inscriere in UMB click aici!
 • INSCRIETE IN UNIUNEA MEDIATORILOR BANCARI
 • Reclame

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: